У Львові на тиждень для руху транспорту закривають вул. Заньковецької

1287 0
Рух обмежать через підключення мереж до каналізаційного колектора на перехресті вулиць Лисенка – Заньковецької.
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

Сьогодні, 24 вересня для руху транспорту закривають вул. Заньковецької. Перекриття проводять через капітальний ремонт на вул. Лисенка, проїзд заборонено до 2 жовтня. Про це інформує пресслужба ЛМР.

«Через капітальний ремонт вул. Лисенка (від вул. М. Заньковецької до вул. Лісної), у четвер, 24 вересня, з 8:00 буде перекрито проїзд вул. М. Заньковецької. Перекриття руху заплановане до 22:00 п’ятниці, 2 жовтня», – повідомили у Личаківській РА.

В ЛМР пояснюють, що перекриття зумовлені підключенням на перехресті вулиць Лисенка – Заньковецької мереж до каналізаційного колектора. 

Нагадаємо, 17 вересня частину вул. Лисенка, на ділянці від вул. Заньковецької до вул. Лісної, закрили на капітальний ремонт. Рух транспорту на час ремонту тут призупинять. За наявності необхідного фінансування його планують завершити до кінця року.

«Це досить складний об'єкт, тут дуже глибоко закладена каналізаційна мережа, до 5-7 метрів. Каналізаційний колектор і водопровід потребують повної заміни. Мусимо врахувати, що будинки тут є старої забудови. Тому будемо укріплювати стіни для того, щоб прокладати колектор. Також проєктом передбачили створення належних умов для безперешкодного пересування осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп», – каже голова Личаківської РА Іван Лозинський.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!