На вулиці Княгині Ольги у Львові нанесли знак про обмеження швидкості

1549 0
Основна причина ДТП на цій вулиці – перевищення швидкості.
Фото:facebook.com/igor.zinkevych

Фото:facebook.com/igor.zinkevych

На вулиці Княгині Ольги у Львові нанесли великий попереджувальний знак про дозволену швидкість руху у місті – 40 кілометрів на годину. Про це на своїй сторінці у Фейсбуку повідомив депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич.

На вул. Княгині Ольги часто перевищують швидкість. Раніше у патрульній поліції Львова у коментарі Тvoemisto.tv повідомляли, що це є основна причина аварій на цій вулиці.

Читайте також: Де на Львівщині встановлять 19 камер для фіксацій порушень ПДР. Карта

Нагадаємо, що штраф за перевищення встановлених обмежень швидкості руху більш як на 20 км/год, але не більше 50 км/год становить 340 грн. При перевищенні встановлених обмежень швидкості руху більш як на 50 км/ год – 1700 грн. Штраф зменшується на 50%, якщо його сплачено протягом 10 банківських днів з моменту отримання постанови

У Львові працюють камери автоматичної фіксації порушень правил дорожнього руху – «КАСКАД». У жовтні встановили дві нові системи на вулиці вул. Стрийська, 35 напрямок спрямування приладу вул. Івана Чмоли, та вул. Сихівська, 16а напрямок спрямування приладу вул. Зелена.

Також камери працюють на вулиціСтрийська, 292 напрямок спрямування приладу. вул. Івана Павла ІІ, вул. Василя Стуса, 39 напрямок спрямування приладу просп. Червоної Калини, вул. Шевченка, 313 напрямок спрямування приладу вул. Івана Величковського.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!