На вулиці Княгині Ольги у Львові з колій зійшов трамвай

3880 0
У ЛКП «Львівелектротранс» наразі не повідомляють про причини інциденту та як це вплинуло на графік руху трамваїв.
Фото: ГО"Зручне місто"

Фото: ГО"Зручне місто"

Сьогодні, 25 вересня, у Львові на вулиці Княгині Ольги з колій зійшов трамвай. Про це інформує «Зручне місто». Трамвай зійшов приблизно о 15.00. Він зачепив огорожу. Його намагались відтягти тягачем. Через інцидент на лінії утворився затор.

Пресслужба Львівської міської ради із посиланням на ЛКП «Львівелектротранс» повідомила, що тимчасово не курсує 3-й трамвайний маршрут, що мав кінцеву зупинку біля Аквапарку (вул. Кн. Ольги). 

«Виявлено технічні несправності з вагоном 3/1191.Наразі цей маршрут курсує до пл Соборної – вул. Коновальця. Відновити рух трамваїв №3 відповідно до маршруту планують за годину» йдеться у повідомленні.

За своїм маршрутом трамвай №3 поїде після 17.00

Ймовірно, трамвай зійшов з рейок через поганий стан колій. Міський голова Львова Андрій Садовий ще влітку 2019, до виборів міського голови, заявляв про те, що у місті готуються до реконструкції цієї лінії. Проведуть її за рік-два, казав він тоді.

У березні цього року у коментарі Tvoemisto.tv у ЛКП «Львівавтодор» підтвердили, що на стадії розробки перебуває проєктно-кошторисна документація реконструкції трамвайних колій на вул. Княгині Ольги. Заплановано, що після ремонту трамваї та автобуси зможуть курсувати вулицею виділеними смугами. Утім у бюджеті на 2021 рік коштів на реконструкцію не планували. 


 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!