У Львові на вулиці Куліша планують збудувати готель із терасою

3137 0
Йдеться про ділянку, яка є проміжною між вулицею Куліша і проспектом Чорновола.
Візуалізація з містобудівної ради

Візуалізація з містобудівної ради

У Львові, на вулиці Куліша, планують збудувати готель. Проєкт будівництва розглядали на засіданні архітектурно-містобудівної ради 26 листопада.

Читайте також: У Львові виконком погодив «розширення» готелю на вулиці Городоцькій

Йдеться про ділянку, яка є проміжною між вулицею Куліша і проспектом Чорновола. Територія, де планують будівництво, розташована поблизу будівлі під номером 30.

Проєкт розробило ТзОВ «ЮДК-Проект» на замовлення ТзОВ «Спортресурс». Представляв проєкт архітектор Дмитро Ярема. Він зазначив, що нове будівництво відповідає Генплану.

Там планують звести шестиповерховий готель із каскадами. На останньому поверсі планують облаштувати ресторан та терасу.

«В генплані міста ця територія передбачена для будівництва готелю. Цільове призначення відповідає намірам забудови. На площі всієї ділянки розташовуватиметься підземний паркінг. На першому поверсі буде заклад громадського харчування і конференцзал. Вище – готельні номери та апартаменти. На шостому поверсі буде конференцзал і ресторан з великою терасою. Там гарний краєвид. Над шостим поверхом, щоби приховати вентиляційне обладнання, буде технічний поверх», – зазначив архітектор.

Він також додав, що цей проєкт розглянуло управління історичного середовища ЛМР.

Перед початком будівництва інвестор має отримати містобудівні умови та обмеження, тож проєкт ще розглядатимуть на виконкомі. Головний архітектор Львова Антон Коломєйцев додав, що не виключено, що на цю забудову запропонують провести архітектурний конкурс.

За даними аналітичної системи УouСontrol, ТзОВ «Спортресурс» працює з 2014 року. Основний вид діяльності – надання в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна. Кінцевими бенефіціарними власниками є Степан Продивус, Віра Назаренко, Богдан Продивус. Зареєстрована компанія у Львові на проспекті Чорновола, 7.

Вікторія Савіцька



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!