У Львові на вулиці Вернадського планують збудувати нове АТП

1259 0
На ділянці хочуть розмістити корпус з приміщення для ремонту автобусів, мийку, майданчики для паркування автобусів та автомобілів тощо.
Фото: Твоє місто

Фото: Твоє місто

ЛКП «Львівавтодор» оголосив тендер на «Будівництво автотранспортного підприємства на вул. В. Вернадського (біля будівлі №193 на вул. Стрийській) у м. Львові». Згідно з проєктом, АТП має розміщуватися на ділянці, площею 1,2606 га.

Джерело: Львівська міська рада

На ділянці планують розмістити адміністративно-побутовий корпус з приміщеннями поточного ремонту автобусів, адміністративно-побутовий корпус (2 поверхи), площею забудови 332,9 м2, та приміщення поточного ремонту автобусів разом з контрольно-пропускним пунктом з оглядовими ямами, площею забудови 447,5 м2.

Читайте також: На трьох вулицях Львова планують облаштувати велосмуги

Крім того, в АТП буде мийка на чотири автобуси, трансформаторна підстанція, очисні споруди, майданчик для паркування автотранспорту на 55 автобусів та автостоянка для тимчасового паркування легкових автомобілів на дев'ять місць.

Зазначимо, що пропозиції від компаній, які мають намір взяти участь у тендері, приймають до 11 січня 2023 року.

Софія Шавранська

_________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!