У Львові найуспішніші компанії на ринку нерухомості обговорять тенденції його розвитку

2045 0
Захід пройде у формі вебінару – «Твоє місто» на своїх ресурсах проведе онлайн-трансляцію заходу.
Фото: ForumWest

Фото: ForumWest

У Львові у формі вебінару відбудеться практичний семінар з нерухомості Forum West # Нерухомість. У заході, який пройде 26 листопада, візьмуть участь представники найуспішніших компаній будівельної галузі, проєктні компанії, девелопери та рітейлери Західної України.

Зокрема, обговорять основні зміни на ринку нерухомості та тенденції його розвитку.

Організатори заходу: ТОВ «Юридична компанія «Ейч.Ді.Партнерз», ТМ «Група компаній «АСПЕКТ» та Асоціація Західноукраїнських забудовників попереджають, що через карантинні обмеження, які діють на території Львова та області, семінар пройде у формі вебінару. «Твоє місто» на своїх ресурсах проведе онлайн-трансляцію заходу.

Серед спікерів, керівниця департаменту агентських і консультаційних послуг у сфері торговельної нерухомості Cushman & Wakefield в Україні Катерина Весна, яка підведе підсумки 2021 року у цій сфері, а також спробує проаналізувати, що чекає цей ринок у майбутньому.

Представниці компанії CBRE Ukraine Анастасія Качана, Анна Сільвестрова розкажуть, як під впливом пандемії зміниться офісний ринок Львова.

А Володимир Мисак з Cushman & Wakefield в Україні проаналізує ріст інвестиційної активності (M&A) у світі і в Україні зокрема. Зокрема те, що на ринку спостерігається перерозподіл напрямків для інвестування.

Поліна Шальнева з компанії ЛУН оприлюднить статистику ринку новобудов Львова та західних регіонів. А керуючий партнер компанії Audit of Sales Олесь Піщак поінформує про рейтинг відділів продажу ЖК Львова 2021 року. (Увага! Спікери і тема ще можуть змінюватися)

Організатори заходу, незважаючи на онлайн-формат його проведення все ж сподіваються, що семінар допоможе налагодити комунікації між його учасниками для обміну досвіду у сфері будівництва, нерухомості та інвестицій.

Більше деталей про семінар Forum West # Нерухомість – тут.

Партнерська публікація



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!