У Львові не буде військового параду у День Незалежності

1921 0
Львівські військовослужбовці та курсанти Академії cухопутних військ наразі проводять репетиції параду до Дня Незалежності України у Києві. Цього року парад за участі військових відбудеться тільки у столиці.
фото: i-vin.info

фото: i-vin.info

Останній військовий парад у Львові відбувся у 2003 році. Про це під час прес-конференції у Львівському прес-клубі повідомив керівник регіонального медіа-центру Міноборони України (м.Львів), полковник Олександр Поронюк.

24 серпня у військових частинах відбудуться урочистості, під час яких військовослужбовців, які відзначилися цього року в зоні АТО або на полігонах, нагородять різними відзнаками. Але найбільшою нагородою, за його словами, для військових буде вільний час, який вони зможуть провести зі своїми родинами.

Читайте також: Кого можуть мобілізувати до війська восени

«Повірте, останні три роки військові від своїх родин відірвані», —  додав Олександр Поронюк.

Також 24 серпня в Академії сухопутних військ буде день відкритих дверей, де мешканці зможуть оглянути військову техніку, яка є на озброєнні в Україні.

Крім того, у Львові 23 серпня будуть відзначати День Прапора. І цього дня на вулиці Винниченка, біля приміщення обласної адміністрації, буде грати військовий оркестр за присутності представників військових підрозділів.

Нагадаємо, повна програма святкування Дня Незалежності у Львові вже відома. 

Опублікувала Ганна Беловольченко


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!