У Львові нетверезий водій тракторця в’їхав у авто й намагався втекти

1677 0
Водій трактора нетверезий. Чоловік намагався пішки втекти від патрульних, однак не зміг.
фото патрульної поліції львівської області

фото патрульної поліції львівської області

Учора, 24 лютого, увечері трапилося ДТП на площі Петрушевича. 36-річний львів'янин, керуючи трактором, не помітив та не почув сигнал попередження від водія автомобіля Hyundai, який був позаду, поїхав заднім ходом і вдарив авто. Інформацію про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомила речниця патрульної поліції Львівської області Катерина Рибій.

У пресслужбі також кажуть, що потерпілий одразу викликав патрульних. Коли вони приїхали на місце, то побачили, що водій трактора нетверезий. Чоловік намагався пішки втекти від патрульних, однак не зміг.

Перевірка на приладі Drager показала результат 2,29 проміле. На порушника склали два протоколи: за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) та ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом в стані сп'яніння) КУпАП. Із фото, опублікованого патрульною поліцією, видно, що тракторець належить до снігоприбиральної техніки, що обслуговує місто Львів. 

Додамо, що загалом за минулу добу патрульні двох батальйонів склали 22 протоколи на нетверезих водіїв.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!