На правах реклами

Львівські підприємці об’єдналися, аби припинити відтік молоді за кордон

4558 1
Їхня мета – це 100 тисяч нових підприємців до 2025 року.
Фото: Aurameir

Фото: Aurameir

Бізнесмени-практики, які згуртувалися в межах West Ukrainian Business School (WUBS), хочуть припинити відтік молоді за межі країни та зламати стереотип, що в Україні неможливо започаткувати власну справу.

Старт першого модулю бізнес-школи дали 18 лютого у Львові. Саме ж навчання триватиме 5 місяців. Зокрема, підприємці, які себе реалізували, та бізнес-експерти розкажуть, як досягнули успіху, про важливість самоосвіти, спорту та соціальну відповідальність, а також роль менторів.

«Це практики для практиків. Це 22 спікери будуть вчити охочих студентів», – каже засновник групи компаній Octo Via Group Ігор Дулин.

Читайте також: Львів знову продав найбільше майна через електронні аукціони

Як розповів підкорювач Евересту, а в бізнесі – CEO будівельної компанії «Універсал Інжиніринг» та співвласник компанії «Ренго» Роман Городечний, він та двоє його колег розкажуть молодим підприємцям, як стати успішним без будь-якої підтримки.

Окрім того, за словами заступника клубу бізнес-лідерів WUBS Олександр Магунь, троє молодих підприємців матимуть можливість представити свою бізнес-ідею учасникам і отримати під це інвестиції.

«До цього курсу долучилися підприємці Львова, щоб дати можливість кожній молодій людині залишитися в Україні, вчитися в найкращих практиків, найкращих експертів бізнесу і знайти ментора, наставника для себе і для життя», – додає експерт у галузі економіки та підвищення ефективності ведення бізнесу Тарас Демкура.

Глобальна ціль, якої хочуть досягнути ініціатори бізнес-школи, це – 100 тисяч нових підприємців до 2025 року та припинити відтік молоді, оскільки, як вони вважають, в Україні є багато можливостей для розвитку власного бізнесу.



Читайте також:
22 Лютого, 2020 09:14
666 ... от тільки отими "успішними" молоді зможуть(чи не зможуть) стати через роки , а жити ( типа "як люди") молодь хоче вже і негайно ... так їх (більшість) виховали ... і продовжують отак "виховувати" ... передивлявся переліки "вакансій" , що пропонують українцям оті европейці ... вони(переліки отих "вакансій") і поряд не стояли із отими об'явами радянського минулого України типа " підприємство запрошує на постійну роботу : ... " ... Слава Україні ! ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!