У Львові обіцяють відремонтувати до Дня Незалежності дорогу на Миколайчука

1535 0
Ремонтні роботи були зупинені і не велися майже рік.
Фото: ГО "Зручне місто"

Фото: ГО "Зручне місто"

У Львові на вул. Миколайчука обіцяють завершити основні ремонтні роботи дороги до Дня незалежності. Про це Tvoemisto.tv розповів начальник управління інженерного господарства ЛМР Іван Матківський.

«З минулого тижня на вулиці Миколайчука почали роботи з облаштування верхнього шару дороги. І станом на вчора там було виконано 97% роботи. Ми вже вийшли до перехрестя Миколайчука-Щурата. І от якраз вчора ми перекрили перехрестя та змінили рух громадського транспорту», – каже чиновник.

За його словами, залишилися роботи з благоустрою дороги: виставити люки, влаштувати розмітку, зовнішнє освітлення, облаштувати газони. Завершити основні роботи планують до Дня незалежності. До вересня обіцяють завершити всі роботи в повному обсязі.

«Дорогу ми розширити не можемо, але ми зараз обговорюємо з управлінням транспорту питання щодо облаштування там велосмуг», – додав Іван Матківський.

Також він розповів, що згідно з кошторисом вартість ремонтних робіт дороги становить 72 млн грн, а підрядником є Львівське будівельно-монтажне управління №1.

Зазначимо, що раніше Громадська організація «Зручне місто» на своїй сторінці у Facebook писала, що незавершений капітальний ремонт дороги на вул. Миколайчука становить небезпеку для жителів міста.

«Дорога, яка може вбити. І всім байдуже. Ці жахаючі фото – це вулиця Миколайчука (відрізок до Голосківського кладовища), буквально кілька кілометрів від кабінету мера в Ратуші. Капремонт розпочали іще до виборів, але так і не завершили. Жодних робіт там не ведеться вже рік. Просто все покинули. За такий проект і реалізацію хтось повинен сісти», – йдеться у дописі.

У ГО вказали, що серед недоліків погане вертикальне планування, надто вузька проїзна частина дороги, де навіть не помістяться велосмуги, відсутні решітки дощоприймачів, куди потрапляє велика кількість болота та сміття, через що може швидко забитися колектор. 

Анна Чистякова

Фото ГО «Зручне місто»



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!