У Львові оголосили архітектурний конкурс на найкращу школу та садок в районі Під Голоском

2139 0
Участь в конкурсі можуть брати вітчизняні сертифіковані архітектори та дизайнери. Призовий фонд становить 120 тис. грн.
Фото: Роман Балук

Фото: Роман Балук

У Львові оголосили Всеукраїнський відкритий архітектурний конкурс на найкращу проєктну пропозицію для будівель школи на 18 класів та садочка на 70 місць із формуванням навчального середовища для розвитку молоді, повідомляє ЛМР.

Читайте також: Як у Львові перепланують район Під Голоском

Як зазначають в управлінні архітектури та урбаністики, Під Голоском – новий житловий район Львова, що активно розвивається. Обрані для конкурсного проектування об'єкти, є реалізацією першочергових планів розвитку освітньої інфраструктури цього району. Ділянка проєктування розташована в його центрі, тому проектовані об'єкти, на першому етапі, забезпечуватимуть освітні функції для всієї громади.

«Створення такого освітнього комплексу повинно стати зразком якісної освітньої архітектури та новим центром дозвілля для району та громади», — розповідають в управлінні архітектури і урбаністики», – йдеться у повідомленні.

До участі в конкурсі запрошують вітчизняних сертифікованих архітекторів та дизайнерів з досвідом проектування громадських об'єктів, зокрема закладів освіти.

Читайте також: У Львові побудують сучасну мистецьку школу. Якою вона буде

Термін реєстрації учасників спливає 30 листопада, о 17.00 год.

Останній термін подачі конкурсних проектів у електронному вигляді запланували на 17.00 год. 21 січня 2021 р. а 25 січня 2021 р., о 17.00 год. Закінчується термін подачі конкурсних проектів у друкованому вигляді.

Призовий фонд за 1 місце становить 120 тис. грн, за 2 місце – 80 тис. грн, а за 3 місце – 60 тис. грн.

Ознайомитися із завданням та вимогами до конкурсу можна тут. Для реєстрації на конкурс необхідно заповнити форму. Контактна інформація конкурсу: [email protected] +38 (097) 862−30−28 Олександр.

Нагадаємо, про те, на будівництво школи в районі Під Голоском оголосять архітектурний конкурс заговорили ще наприкінці липня. До того, місто призупинило видачу містобудівних умов та обмежень на нове будівництво у тому мікрорайоні, доки не будуть забезпечені належні об'єкти інфраструктури.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!