У Львові оголосили тендер на будівництво Меморіалу пам’яті героїв Небесної сотні. Візуалізація

3493 0
Якщо тендер проведуть успішно, меморіал повинні відкрити до 19 лютого наступного року.

ЛКП «Зелений Львів» оголосила тендер на реконструкцію скверу на вулиці Максима Кривоноса з облаштування громадського простору та встановленням пам’ятника-меморіалу пам’яті героїв Небесної сотні.

Очікувана вартість будівництва меморіалу – 10,8 млн гривень. За ці кошти підрядник повинен провести благоустрій території, вимощення асфальтом та бруківкою доріжок, встановити нове освітлення, провести озеленення території. Також за ці кошти мають встановити нові вуличні меблі – бетонні лавки, смітники та велостійки.

Читайте також: У Львові відкрили меморіал пам'яті словенських воїнів. Фото

У разі, якщо тендер буде проведено успішно, усі роботи повинні завершити до 19 лютого 2019 року – до дня Героїв Небесної Сотні.

Нагадаємо, переможця конкурсу на кращий проект меморіалу Небесної Стоні визначили у лютому 2017 року. У конкурсі взяли участь 25 ідей. Перше місце посів авторський колектив, у який входять Андрій Лесюк, Марія Яструбчак та Христина Пундак. Місце для майбутнього меморіалу обирали і узгоджували з родинами героїв Небесної Сотні.

Читайте також: Як виглядатиме меморіал Небесної сотні у Львові. Візуалізація

У лютому цього року Львівська міська рада повідомила, що планує розпочати роботи із спорудження меморіалу Небесної Сотні навесні. Проектно-кошторисну документацію проекту розробив ФОП Андрій Лесюк за 337,5 тис. грн.   

Візуалізація надана ЛМР


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!