У Львові оголосили тендер на першу частину Зеленої лінії у парку Івана Павла ІІ

3252 0
Очікувана вартість 7 мільйонів 823 тисяч гривень.
Фото: Uran Curators

Фото: Uran Curators

«Львівавтодор» оголосив тендер на будівництво першого етапу будівництва і облаштування Зеленої лінії у межах парку імені Папи Івана Павла ІІ. Проєкт реалізують спільно із GIZ Ukraine. Про це стало відомо із платформи електронних закупівель Prozorro.

Читайте також: Зелена лінія. Як планують з'єднати Сихів та центр Львова

Аукціон відбудеться 30 червня. Очікувана вартість робіт із капітального ремонту та облаштування велосипедної та пішохідної інфраструктури на території парку імені Папи Івана Павла ІІ становить 7 мільйонів 823 тисяч гривень.

Роботи підрядник має виконати до 30 червня 2022 року.

Ця ділянка стане демонстраційною, натомість у майбутньому цей маршрут має протягуватись на 8 км. Велопішохідний маршрут з’єднає Сихів і центр Львова. Він пролягатиме від Центру Довженка через межу парку Івана Павла ІІ, берег річки Зубра, Хуторівку, територію католицького університету до вулиці Луганської та залізничної станції «Персенківка», далі вулицею Козельницькою та через два парки – Стрийський та Парк культури. Завершуватиметься маршрут на вулиці Вітовського.

 

Концепцію першої ділянки розробили в Urban Curators. Детальний проєкт та відрізки маршруту можна переглянути за посиланням.

Крім безпосередньо маршруту, проект передбачає створення додаткових просторів, наприклад, спортивні чи дитячі майданчики. Крім цього, Зелена лінія може дати старт розвитку заміського велосипедного маршруту – вздовж русла Зубри чи у напрямку Винниківського лісу.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!