У Львові оштрафували лише одного водія, який переїхався через пішохідний сквер біля церкви Юра. Відео

2224 0
Поліція знайшла 37-річного водія і оштрафувала.
Фото: Варта1

Фото: Варта1

Сьогодні вранці водій на автомобілі Peugeot 307 виїхав на пішохідну зону та поїхав через сквер біля Церкви Святого Юра. Поліцейські побачили порушника, коли оформляти ДТП поряд, тоді звернулися до Центру безпеки міста, аби встановити номерні знаки автомобіля порушника. Через деякий час інспектори сконтактували із 37-річним водієм.

Читайте також: Через ремонт вулиці Бандери автівки у Львові почали їхати через відреконструйований сквер біля церкви Юра

«Він пояснив, що працює неподалік, тому був переконаний, що має право так їхати. Окрім того, з його слів, він дуже поспішав і час від часу дозволяє собі так скорочувати дорогу, аби не об'їжджати до іншого заїзду», – йдеться у повідомленні патрульної поліції.

На чоловіка склали постанову за ч.1 ст.122 (Порушення встановленої для транспортних засобів заборони рухатися тротуарами чи пішохідними доріжками) КУпАП.

Читайте також: Пів правди про бруківку. Топ-5 відповідей про ремонт вулиці Бандери

Нагадаємо, що вчора через ремонт вулиці Бандери автівки почали їхати через відреконструйований сквер біля церкви Юра. У соцмережах з'явилося відповідне фото порушення, втім у поліції кажуть, що не підтверджують цієї інформації. «На жаль, до поліції жоден дописувач та очевидець не звернулися. Однак, побачивши публікації, патрульні вирішили перевірити чи дійсно там таке відбувається. Інформація не підтвердилася», – повідомили у патрульній сьогодні.

Відео патрульної поліції

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!