У Львові передумали переносити автостанцію №4 до квазікільця

7137 0
У проєкті ІV етапу реконструкції вул. Шевченка передбачили пересадковий вузол з кількома платформами приміського і міського транспорту на Татарбунарській.
Фото: Роман Балук

Фото: Роман Балук

Автобусну станцію №4, що нині розташована на вул. Шевченка, 152, на межі з Татарбунарською, передумали переносити до новозбудованого квазікільця. Спочатку планували, що після відкриття квазікільця на вулиці Шевченка, АС-4 перенесуть сюди та розташують на місці автомийки. Так, його відкрили для проїзду ще в серпні минулого року, однак нині автобуси відправляються з кінцевої колишнього маршруту трамваю №7.

Читайте також: Як на Львівщині ремонтують дорогу до курортної Східниці. Фото

Як повідомив під час стріму у відповідь на питання кореспондента Tvoemisto.tv заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Андрій Білий, у проєкті четвертого етапу реконструкції вул. Шевченка передбачили пересадковий вузол з кількома платформами приміського і міського транспорту, і розворотне кільце трамваю, що так і залишаться на вул. Татарбунарській.

Нагадаємо, що минулого року автостанцію, що забезпечує яворівський напрям, обіцяли перенести на ділянку посеред квазікільця.

Окрім цього, із 1 червня розпочався третій етап реконструкції вул. Шевченка у Львові. Роботи тривають на відрізку від вул. Ярослава Мудрого до вул. Залізничної. Ділянка вулиці перекрита для руху транспорту, тому міські автобусні маршрути №17 і №61 курсують за зміненим маршрутом. Детальніше читайте за посиланням


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!