У Львові перенесли нараду, на якій мають врегулювати роботу електросамокатів

1034 0
Попередньо вона мала відбутися 3 червня.

Нараду щодо врегулювання роботи електросамокатів у Львові перенесли на наступний тиждень, 10 червня. Про це у коментарі Tvomeisto.tv повідомив керівник управління транспорту ЛМР Орест Олеськів.

Читайте також: З проблеми – у благо, або про електросамокати і усвідомленість 

Попередньо вона мала відбутися 3 червня, де чиновники та депутати хотіли вирішити проблемні питання у роботі нового виду транспорту. Tvoemisto.tv провело публічну дискусію про правила користування легким електротранспортом у місті, після чого в ЛМР пообіцяли створити роботу групу та напрацювати правила безпечного користування елексамокатами.

Нагадаємо, що поки немає врегульованих законодавством правил користування легким електротранспортом. Поки що користувачам такого транспорту радять використовувати інфраструктуру велодоріжок і не виїжджати на тротуари. Якщо ж спеціально відведених місць для велосипедів немає, то потрібно користуватися краєм проїжджої частини.

Читайте також: У центрі Львова 20-річний юнак на електросамокаті збив літню жінку

Окрім цього, раніше Тvoemisto.tv публікувало експрес-інтерв’ю з керівником управління транспорту міськради Львова Орестом Олеськівим про майбутнє електросамокатів у Львові. У розмові він погодився із тим, що останнім часом у Львові побільшало інцидентів, пов’язаних із користуванням електросамокатами, особливо після того, як на ринок зайшов сервіс Bolt, що має багато транспортних засобів та широку зону покриття.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!