У Львові перенесли зупинку з перехрестя Тракту Глинянського – Богданівської та облаштували павільйон

5329 0
Мешканці Львова вже давно скаржилися, що зупинка громадського транспорту там обмежена лише відповідним знаком.
фото: лмр

фото: лмр

На вул. Тракт Глинянський, 81 облаштували зупинку громадського транспорту з павільйоном, встановили необхідні дорожні знаки та нанесли дорожню розмітку. Раніше вона була розташована на перехресті з вул. Богданівською, тоді на зупинку вказував лише дорожній знак. Її ліквідували відповідно до рішення міської комісії з безпеки дорожнього руху.

«Новозбудований тротуар веде від вул. Над Джерелом до нової зупинки на вул. Тракт Глинянський. Довжина хідника – 370 м, ширина – 1,5 м. І задля зручності і безпеки пішоходів, зокрема матерів із візочками та маломобільних, тут влаштували пониження тротуарів, встановили тактильну плитку. Також запланували постелити другий шар асфальту на вул. Над Джерелом вздовж будиночків, протяжністю близько 350м», пояснюють у Личаківській районній адміністрації.

Читайте також: На перехресті Богданівської - Тракт Глинянський планують облаштувати оновлену зупинку

Нагадаємо, упродовж кількох років стосовно руху на перехресті вул. Тракт Глинянський – вул. Богданівська вносили низку змін. Окрім цього, мешканці Львова скаржилися, що зупинка громадського транспорту там обмежена лише відповідним знаком. Тоді в управлінні транспорту ЛМР обіцяли оновити зупинку, але не зробили.

Тепер же, коли неподалік запланували створити тимчасове житло для вагітних та переселенок з дітьми, до цього питання знову повернулися. Центр «Незламні матусі» відкрили у п’ятницю, 15 липня.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!