Приміщення старої друкарні у Львові планують перебудувати під готель

2734 0
Довкола готелю немає території для облаштування парковки для гостей, а також є труднощі із доїздом до будівлі автівок рятувальників.

У Львові приміщення колишньої друкарні на вулиці Пекарській планують переоблаштувати під готель. Виконком погодить містобудівні умови і обмеження після того, як забудовник надасть копію угоди із «Львівавтодором» про оренду паркувальних місць та відео, як пожежне авто під’їзджає до будівлі відповідно до усіх норм.

На засіданні виконавчого комітету ЛМР 12 березня містобудівні умови та обмеження для проектування об’єкта будівництва на реконструкцію ТзОВ «Друкарня на Пекарській» із надбудовою нежитлової будівлі на вул. Пекарській, 11-А із пристосуванням під готель не затвердили.

Виконком переніс це питання на наступне засідання. Члени виконкому мали зауваження стосовно паркувальних місць і можливості під’їзду пожежного авто. Оскільки будівля розташована на щільно забудованій території, то значно збільшується навантаження на вулицю. Довкола готелю немає території для облаштування парковки для гостей. 

Читайте також: Головний корпус «Кінескопу» перебудують в офіси

Інвестор запевняє, що місця для паркування для готелю орендуватимуть у ЛКП «Львівавтодор» поблизу, а із пожежною безпекою усе гаразд. Утім міський голова Андрій Садовий доручив подати копію угоди із «Львівавтодором» про оренду паркувальних місць та «проїхатись» на автівці ДСНСників, через арку до будівлі готелю, як би це мало бути при гасінні пожежі.

Будівля розташована в історичному ареалі міста, висотність готелю має бути не більше, ніж 30,4 метрів.

Додамо, що за інформацією аналітичної системи YouControl, власник об’єкту ТОВ «Друкарня на Пекарській» створений пів року тому. Одним із засновників є інвестиційний фонд «Магістрат інвест», цей фонд володіє 10%. 35% має – Ярослав Якимець і 55% – Христина Тимчук.

Вікторія Савіцька

Візуалізація ЛМР



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!