У Львові підлітків запрошують на тренування із самооборони

2849 0
Із16 травня до 30 червня у Львові пройде навчально-тренувальний курс для дітей віком 14-16 років під назвою «Школа молодого самурая».
фото: raduga-plus.info

фото: raduga-plus.info

Цільовими категоріями для залучення до таких тренувань є діти з родин зі складним матеріальним становищем, діти учасників АТО, діти з сімей внутрішньо переміщених осіб а також інші, які бажають взяти участь в проекті. Заняття із самооборони проходитимуть на базі СЗШ №27 на вул. Свенціцького 15.

Тренерами під час курсу будуть виступати інструктори та старші учні Академії Айкібудзюцу з багаторічним досвідом викладання. В кінці тренувального курсу відбудеться спортивно-тренувальний наметовий табір у селі Пилипець Закарпатської області.

Тренування з самооборони будуть побудовані з урахуванням особливостей самозахисту на вулиці у різних умовах і включатимуть такі елементи як: постановка ударної техніки, робота від різних типів захватів, робота в стійці та партері, блоки від різних типів ударів, робота від двох противників, теоретичні аспекти самооборони. Програма тренувань включатиме елементи айкідо, бразильського та японського джиу-джитсу, рукопашного бою.

Заняття будуть проводитись 3 рази на тиждень понеділок, середа та п’ятниця), тривалість заняття 1,5 години,  розмір групи - 20 осіб.

Як розповів  ;Tvoemisto.tv президент львівської ГО «Академії Айкібудзюцу» Олександр Козловський, заняття відбуватимуться безкоштовно. Записатися або ж дізнатися деталі про уроки самооборони можна за телефонами: 063 30 70 003 (Олександр Козловський, президент львівської ГО «Академії Айкібудзюцу») або 096 911 84 99 та 063 942 68 40 (Віктор Вісьтак, викладач ГО «Академії Айкібудзюцу» ).

Організатори: ГО «Академія Айкібудзюцу» та ГО «Інститут суспільних ініціатив» за підтримки управління молоді, сім’ї та спорту м. Львова.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!