У Львові планують відновити курсування автобуса №57, що їздитиме до онкоцентру

2196 0
Автобуси на маршруті №57 перестали курсувати з початком карантину.
Фото: autocentre.ua

Фото: autocentre.ua

Із квітня цього року у Львові планують відновити курсування автобуса №57, що з’єднував раніше вулиці Польову та Максимовича біля Львівського онкологічного регіонального лікувально-діагностичного центру. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомив керівник управління транспорту ЛМР Орест Олеськів.

«Це вже дуже на часі. Зараз будемо переукладати договір з комунальним АТП-1, що обслуговуватиме маршрут. Рішення виноситимемо на цей виконком, тому найближчим часом, можливо, не цього місяця, але з квітня відновлюватиме його роботу», – каже він.

Автобуси на маршруті №57 перестали курсувати з початком карантину.

Читайте також: Коли у Львові можуть відновити курсування нічних автобусів

Нагадаємо, що нову схему маршруту від вул. Польової до Максимовича затвердили влітку 2019 року. Його обслуговувало 5 автобусів середньої місткості комунального АТП-1. Три із них пристосовані для перевезення маломобільних груп. Ще раніше маршрут №57 курсував від пл. Кропивницького до заводу «Фуджікура». Втім його скасували у січні торік, коли затверджували нову редакцію мережі міських автобусних маршрутів. 

Ольга Коваль


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!