У Львові планують збільшити кількість лікарень, де прийматимуть хворих на коронавірус. Перелік

1360 0
Йдеться про ті медичні заклади, які приймали хворих на Covid-19 під час третьої хвилі, упродовж березня-травня цього року.
Фото: Тарас Бабенчук

Фото: Тарас Бабенчук

У Львові, через збільшення кількості хворих та госпіталізованих на Covid-19, планують збільшити кількість лікарень, де прийматимуть хворих на коронавірус. Таке рішення сьогодні, 13 вересня, прийняли на міській комісії з ТЕБ і НС.

Зокрема, місто планує звернутися до міністерства охорони здоров’я та до обласного департаменту прийняла міська комісія із питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, щоб відкрити додаткові медичні заклади для хворих на Covid-19.

«Сьогодні комісія з питань ТЕБ і НС прийнята рішення щодо звернення до Міністерства охорони здоров’я та до обласного департаменту з тим, щоб відкривати додаткові медичні заклади для хворих на Covid-19, зокрема тих, які були під час третьої хвилі, упродовж березня-травня цього року. Це займе певний час, тому важливо, щоб ці заклади вже були готові», – каже перший заступник міського голови Андрій Москаленко.

Зокрема, за його словами, йдеться про дитячу лікарню на вул. Орлика, лікарні № 8, №5, №1 та пологовий.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!