На правах реклами

Опалення від теплових насосів, автомобільний ліфт і квартири з терасами. У Львові буде новий апарт-комплекс

1514 0
Комплекс апартаментів Smart House стане доповненням вже збудованого Lev City Hotel. Весь комплекс об’єднано також спільним архітектурним проєктом, дизайном екстер’єру та інтер’єру від SavytskyyDesign.

9 листопада в конференц-залі BankHotel відбулася презентація нового апарт-комплексу Smart House, який представили два девелопери. Новий апарт-комплекс SmartHouse на вул. Шевченка, 73 – унікальний проєкт партнерства одразу двох компаній: LEV Development та девелопера із Запоріжжя Sensar Development. Дизайн в проєкті виконала компанія SavytskyyDesign.
 
 
Будівництво комплексу Smart House веде запорізька компанія SENSAR Development, що працює з 2013 року, а в сегменті багатоквартирних житлових комплексів з 2018 року. В активі компанії на сьогодні – збудований комплекс новодбудов  Comfort City, універсальна багатопрофільна клініка UniClinic, клініка естетичної медицини Vidnova, два житлових комплекси Kvartal, які на фінальному етапі завершення будівництва, та Клубний квартал «Атмосфера», будівництво якого триває. Загалом в роботі забудовника 5 проєктів у сегменті житлової і комерційної нерухомості, загальна площа яких складає 44 160 кв. м.
 
SENSAR Development – це ще й приклад успішної релокації бізнесу. З 24 лютого компанія активно бере участь у благодійних проєктах на підтримку ЗСУ та допомоги постраждалим від воєнних дій у Запорізькому регіоні. Вона відновила і продовжила роботи на будівельних майданчиках, а також прийняла рішення про відкриття філії у Львові. За 8 місяців війни SENSAR не втратила жодного працівника. 
 
 
«Ми переїхали зі східної частини України, тому чітко розуміємо потребу, яка склалася на ринку нового будівництва і потреби людей, які тимчасово переміщені в західні області, зокрема Львів. Сьогодні ринок диктує нові умови. Йдеться про якість, швидкість будівництва і меншу площу. Проєкт, який сьогодні презентуємо, має всі ці складові. До того ж ми пропонуємо будівництво, яке завершиться менше, ніж за 12 місяців», – говорить СЕО, засновник SENSAR Development Марк Марченко.
 
 
У Львові компанія продовжила роботу в соціальному напрямку та проведенні масштабних івентів у сфері інвестицій та нерухомості, зокрема в травні 2022 року девелопер провів бізнес-зустріч для підприємців у Львові. Спільність підходів та принципів створили партнерство SENSAR Development, LEV Development, результатом якого став новий проєкт новобудови SmartHouse на вул. Шевченка, 73.
 
«Людей там повністю забезпечать такими інфраструктурними об’єктами, як кафетеріями, офісами, крамницями, –  говорить засновник SavytskyyDesign Марко Савицький.
 
 
«Наша співпраця стала можливою завдяки спільним цінностям, які сповідують наші компанії – це любов до країни, до своєї справи і до людей, заради яких ми працюємо. Зокрема, це й історія про успішний приклад релокації у наших непростих умовах», – говорить співзасновник LEV Development Олександр Островський.
 
Концепція комплексу передбачає 84 апартаменти від 17 кв.м. до просторих апартаментів з власною терасою. Помешкання з терасами передбачені на 5,6 та 7 поверхах. В комплексі передбачили також комерційні приміщення, приміщення для коворкінгу, конференц-зал, patio-зону і кав'ярню.
 
Ще однією особливістю Smart House стане автономне укриття і підземний паркінг подвійного призначення з пасажирським та автомобільним ліфтом. Опалення комплексу будуть забезпечувати теплові насоси.
 
«Опалення будемо робити з теплових насосів – це таке ноу-хау. Це економічно, екологічно, і мінімум сплати за комірне. Ми обов’язково облаштовуємо укриття, у якому будуть кухня, санвузол, резервуар з водою», – говорить директорка компанії, керівниця відділу продажів Олена Бартуль.
 
 
Також під час презентації представили нову послугу компанії: SENSAR Repair – ремонт під ключ. Вона включає в себе детальний план будівельних робіт з індивідуальним підходом, виконання робіт провідними спеціалістами, клінінг і гарантія на роботу. 
 
Можна обрати як стиль ремонту, так і рівень обладнання квартири. Формат Premium передбачає, що у квартиру можна зайти та одразу жити, а додатково до всього оздоблення входить меблювання всіх приміщень та встановлення техніки і навіть посуду.
 
 
Детальніше про новий апарт-комплекс Smart House у Львові та інші актуальні проєкти компанії можна дізнатися на сайті Sensar Development або в офісах продажу:
 
  • м. Запоріжжя, вул. Перемоги, буд. 72 та вул. Бородінська, буд. 2;
  • м. Львів, вул. Чайковського, буд.26 та вул. Шевченка, буд. 73.

 

Фото надали у LEV Development


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!