Політична реклама

У Львові почистили озеро на вулиці Симоненка

2169 0
Як повідомляють у Франківській районній адміністрації, цьогоріч за кошти району почистили плесо озера та сформували береги.

Також тут облаштували відпочинкову зону: встановлено 10 лавочок та смітники, навесні завезуть грунт на береги та посіють траву, інформує прес-служба Львівської міськради.

«Якщо подивитися, то на цьому озері півроку тому була калюжа, завалена сміттям. Звідси вивези 30 машин сміття: пляшки, скати, невідомо що. Вивезли 1600 м куб. ґрунту, розчистили джерела. Зараз є навіть можливість робити «підживлення» цього озера: є джерела, і в разі потреби, можна і воду сюди давати.

Тут поставили лавочки, смітники. Весною сюди ще завезуть землю, висадять траву, буде дуже хороший порядок. Я думаю, це буде улюблене місце для батьків та дітей, оскільки тут є садочок, школа, поруч є дитячий майданчик і церква», - зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

Роботи з благоустрою озера тривали близько 2 місяці.

«В подальшому плануємо облаштувати доріжки, щоб легко можна було під’їхати візочком дітям з батьками. Договором передбачено витратити на роботи з благоустрою озера 193 тис грн», - зазначив Руслан Кандибор, голова Франківської районної адміністрації.

Як додав міський голова Андрій Садовий, цього року було проведено інвентаризацію всіх озер, і поступово всі озера потрібно привести до належного стану.  


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!