У Львові поліція затримала чоловіків із 41 пакунком амфетаміну

1847 0
Затриманим загрожує штраф або виправні роботи.
Фото: 1news.com.ua

Фото: 1news.com.ua

Уночі у Львові на вул. Фабричній поліцейські затримали двох чоловіків із 41 пакунком з речовиною, схожою на амфетамін. Про це повідомляє ГУ Нацполіції у Львівській області.

«Під час відпрацювання на вулиці Фабричній під мостом виявили автомобіль «Сеат», у якому перебували водій та пасажир. Чоловіки поводились підозріло і, побачивши правоохоронців, намагались втекти. Під час перевірки поліцейські виявили в салоні автомобіля 41 пакунок (так званих «закладок») з речовиною, схожою на наркотичний засіб «амфетамін», – ідеться у повідомленні.

Читайте також: За вчинення наркозлочинів на Львівщині викрили дві сотні людей

Попередньо встановлено, що зловмисник – 27-річний львів’янин – розповсюджував наркотичні речовини через інтернет.

Дізнавачі Залізничного відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від однієї тисячі до трьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправних робіт на строк до двох років, або арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до п’яти років.

Проводиться досудове розслідування.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!