У львові помер лікар-інфекціоніст Віктор Періг

8399 0
Причина смерті покищо не відома
фото зі сторінки Наталії Тімко у Фейсбук

фото зі сторінки Наталії Тімко у Фейсбук

У Львові помер інфекціоніст Віктор Періг. Про смерть колеги повідомила головна санітарна лікарка Львівщини Наталія Тімко-Іванченко на своїй сторінці у Фейсбук.

«Відійшов у вічність відомий у Львові лікар інфекціоніст, в минулому військовий лікар Періг Віктор Петрович. Саме він першим в складі вакцинальної бригади розпочав щеплення проти коронавірусу медичних працівників Львова. Завжди був щирим, небайдужим, усміхненим, добрим. Лікував, допомагав, любив життя. Вічна пам'ять», – написала Наталія Тімко.

Віктор Періг помер сьогодні, у четвер, 14 жовтня. Причина смерті наразі не відома.

Віктор Періг закінчив Харківський державний медичний університет. Був завідувачем кабінету інфекційних захворювань Другої міської поліклініки Львова, що на вул. Симоненка, 4. Був у першій мобільній бригаді Львова, яка виїздила щеплювати від коронавірусу. Майже тридцять років пропрацював у медицині. 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!