У Львові попрощались з загиблим Героєм Мар’яном Найдою

3733 0
Хлопець загинув під час бою під Кримським.
фото лмр

фото лмр

Львів попрощався з Героєм, який загинув у селі Кримське Луганської області під час виконання бойового завдання. Старшого солдата Мар’яна Найду поховали на Личакові. Громада міста висловлює співчуття рідним та близьким, передає прес-служба ЛМР.

Чин похорону та прощання відбувся у Гарнізонному храмі св. ап. Петра і Павла. Опісля домовину з тілом перевезли до Личаківського кладовища, де відбувся похорон на полі почесних поховань № 76.

Старший солдат Мар’ян Володимирович Найда народився 13 квітня 1997 року у місті Львові. Закінчив Львівський навчальний комплекс ЛНВК «Провесінь». Продовжив навчання у Львівському автомобільно-дорожньому коледжі та Технічному коледжі Національного університету «Львівська політехніка». У 18 років пішов добровольцем у батальйон «Донбас». З серпня 2015 року до вересня 2016 року перебував на військовій службі в Національній гвардії України (військова частина 3057) м. Маріуполь.

З лютого 2017 року проходив службу за контрактом в Збройних силах України. Загинув 23 серпня в с. Кримське Луганської області. У Героя залишилася мама та молодший брат.

Нагадаємо, 21-річний Мар'ян Найда загинув на Луганщині під час виконання бойового завдання.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!