У Львові попрощаються із загиблим на війні захисником. Ким він був

3080 0
Поховають Героя на Личаківському кладовищі.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

У п’ятницю, 12 травня, Львів попрощається з Героєм Романом Пусем, який загинув, захищаючи Україну від російських окупантів. Про це повідомили у пресслужбі ЛМР.

Чин похорону розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, об 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають Героя на Личаківському кладовищі. Львів’ян та гостей міста закликають долучитись до міської церемонії прощання та утриматися в цей час від проведення розважальних заходів та святкувань.

Для довідки

Роман Пусь (21.08.1994-07.05.2023) Уродженець села Вербівці Хмельницької області. Згодом родина переїхала до Львова.

Навчався у Ліцеї №51 імені Івана Франка Львівської міської ради. Здобував освіту за спеціальністю «штукатур, маляр, лицювальник-плиточник» у Державному професійно-технічному навчальному закладі «Львівське вище професійне училище комп'ютерних технологій та будівництва». У 2015 році вступив на строкову військову службу до лав Національної гвардії України. Пізніше працював у будівельній сфері, займався ремонтними роботами.

Із початком повномасштабного вторгнення російської федерації добровольцем вступив до лав територіальної оборони. Боровся із російськими окупантами у складі 125-ї окремої бригади територіальної оборони регіонального управління «Захід» Сил територіальної оборони Збройних Сил України. У Романа Пуся залишилися мама, бабуся, сестри, племінниці, дядьки, тітки та хрещені батьки.

____________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!