У Львові попрощаються з трьома Героями, які захищали Україну

3644 0
Поховають Героїв на Личаківському кладовищі.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

У п’ятницю, 14 квітня, Львів попрощається ще з трьома Героями. Олег Корнай, Володимир Галабудьо, Андрій Довгань загинули, захищаючи Україну від російських окупантів. Про це повідомили у пресслужбі ЛМР.

Чин похорону розпочнеться о 12:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, о 12:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають Героїв на Личаківському кладовищі. Мерія закликає львів’ян та гостей міста долучитись до міської церемонії прощання та утриматися в цей час від проведення розважальних заходів та святкувань.

Що відомо про Героїв?

Олег Корнай (09.11.2001-09.04.2023) Львів’янин. Навчався у Середній загальноосвітній школі №92 міста Львова. Здобув вищу освіту на факультеті журналістики в Українській академії друкарства. Активно займався бігом та захоплювався історією.Після початку повномасштабного вторгнення російської федерації вважав своїм обов‘язком стати на захист Батьківщини. Боровся проти російських окупантів у лавах 1-го окремого механізованого батальйону «Вовки Да Вінчі» 67-ї окремої механізованої бригади Сухопутних військ Збройних Сил України.  У Олега Корная залишилися мама, бабуся, дідусь, хрещена, дядьки, двоюрідні сестри, брати та хрещений син.

Володимир Галабудьо (30.07.1982-09.04.2023) Львів'янин. Навчався у Ліцеї «Гроно» Львівської міської ради (тоді – Загальноосвітня школа №64 міста Львова). Закінчив колишній Львівський будівельний технікум за спеціальністю «будівництво та експлуатація будівельних споруд». Свого часу брав активну участь у подіях під час Помаранчевої революціїї. Працював у будівельній сфері. Вільно володів англійською мовою. Із початком повномасштабного вторгнення російської федерації став на захист Батьківщини від російських окупантів. Боронив територіальну цілісність та незалежність держави у лавах 77-ї окремої аеромобільної бригади Десантно-штурмових військ Збройних Сил України. У Володимира Галабудя залишилися мама, сестра, брат та племінники.

Андрій Довгань (22.11.1973-09.04.2023) Народився у селі Староварварівка Донецької області. Навчався у Староварварівському закладі загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Донецької області. Закінчив військове училище. Працював у галузі сільського господарстві та у транспортній сфері. Любив тварин, був дуже добрим, турботливим та чуйним. У червні 2022 року добровольцем пішов на війну. Виконував бойові завдання у лавах 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила оперативного командування «Захід» Сухопутних військ Збройних Сил України. У Андрія Довганя залишились син та донька.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!