У Львові повідомили про замінування облдержадміністрації та СБУ

1294 0
На місці працювали вибухотехніки, кінологи, слідчо-оперативні групи та поліція.

Сьогодні, 17 березня, близько обіду на електронну пошту поліції надійшло анонімне повідомлення про замінування двох будівель – Львівської ОДА та Управління Служби безпеки України у Львівській області.

Як зазначила Тvoemisto.tv речниця поліції Львівської області Світлана Добровольська, правоохоронці обстежили ці приміщення, а також прилеглі території. Вибухонебезпечних чи підозрілих предметів не виявили.

На місці працювали спеціалісти-вибухотехніки, кінологи, слідчо-оперативні групи та співробітники інших служб поліції Львівщини.

Як повідомили у поліції, зараз вирішується питання про відкриття кримінального провадження, правоохоронці вживають заходів для встановлення особи зловмисника, який надав неправдиве повідомлення про замінування.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!