У Львові повідомили про замінування залізничного вокзалу. Доповнено

3080 0
На місце події виїхали експерти-вибухотехніки, кінологи, слідчо-оперативна група та фахівці інших служб.
ілюстративне фото: Варіанти

ілюстративне фото: Варіанти

У Львові сьогодні, близько 13:00, стало відомо про про замінування залізничного вокзалу, що на площі Двірцевій. Інформацію про це у коментарі Tvoemisto.tv підтвердила речниця Національної поліції Львівської області Світлана Добровольська.

На місце події виїхали експерти-вибухотехніки, кінологи, слідчо-оперативна група та фахівці інших служб. Правоохоронці перевірятимуть інформацію про замінування. Людей, що були в приміщенні вокзалу, евакуювали. 

Читайте також: У Львові знову повідомили про замінування всіх шкіл Львова. Відео

Після перевірки повідомлення про замінування головного залізничного вокзалу – вибухонебезпечних предметів не виявили. На місці події працювали спеціалісти-вибухотехніки, кінологи, слідчо-оперативна група Львівського районного управління поліції №1, а також співробітники інших служб поліції Львівщини.

З будівлі евакуювали близько 200 осіб – 150 пасажирів та 50 працівників.

Нагадаємо, що у Львові на початку року часто повідомляли про замінування шкіл Львова, торгових центрів, аеропорту, а також кількох вулиць. Кіберфахівці Служби безпеки України виявили та ліквідували у Львові дві ботоферми. Їхня загальна «потужність» становила 18 тисяч фейкових акаунтів. За попередньою інформацією, адміністраторів ботоферми курували організатори з росії. 

Ольга Коваль


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!