У Львові повідомили про замінування залізничного вокзалу та Лікарні швидкої допомоги

1358 0
Про випадки «замінування» повідомили серед ночі.
Фото: Андрій Василюк

Фото: Андрій Василюк

Учора вночі львівські поліцейські отримали повідомлення про замінування залізничного вокзалу та Лікарні швидкої допомоги. Про це повідомляє Департамент цивільного захисту Львівської ОДА.

Читайте також: Через підозрілу сумку із залізничного вокзалу Львова евакуювали понад 200 людей

О 02.43 год. на лінію 102 Нацполіції у Львівській області з мобільного телефону надійшло повідомлення про замінування Залізничного вокзалу, що на пл. Двірцева, 1. Якихось вимог, виконання яких могло б відвернути вибух, ніхто не висував. З приміщень вивели 75 відвідувачів та 20 осіб персоналу. На місці провели обстеження приміщень вокзалу та прилеглої території. Вибухового пристрою не виявили. Пошукові роботи завершили о 03.45 год.

Через кілька хвилин, о 02.54 год., також надійшло повідомлення про замінування Лікарні швидкої допомоги, що на вул. Миколайчука, 9. Жодних вимог також не висували. Евакуації людей не проводили, але пошукові роботи тривали до ранку – 04.45 год.

Читайте також: У львівському аеропорту знешкодили сумку, в якій, ймовірно, бути вибухівка. Фото, відео

Зараз у Нацполіції намагаються встановити осіб, які надали неправдиве повідомлення.

Нагадаємо, у серпні до поліції надійшло повідомлення від працівників головного залізничного вокзалу міста Львова, що на пл. Двірцевій знайшли підозрілу сумки, яку виявили в одному із залів очікування.

Напередодні на території Міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького знешкодили сумку, в якій міг бути небезпечний пристрій. Тоді працівники служби безпеки аеропорту повідомили поліцію про те, що на території аеропорту виявили підозрілу сумку, в якій могла бути вибухівка. Працівників та пасажирів також евакуювали.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!