Політична реклама

У Львові практично навчать інформаційної безпеки. Програма

1626 0
19 жотвня у Львові пройде практичний семінар у галузі інформаційної безпеки WISC. Це результат співпраці ІТ інженерів з досвідом роботи у сфері інформаційної безпеки та тестування прикладних сервісів, програмно-апартних комплексів тощо та ініціативної підтримки компанії Lohika та кафедри "Захист Інформації" "Львівської політехніки".

Про це повідомляє Гал Інфо, посилаючись на організаторів семінару.

"Ми поставили перед собою ціль - формування спільноти інженерів у галузі інформаційної безпеки та інтернет-технологій і представлення результатів їх доробків широкому загалу спеціалістів.

Cимволічно, це перший семінар такого формату, отож, стартуємо з відмітки 01 та покладаємо великі сподівання на продовження та розширення тем доповідей, заохочення більшої аудиторії слухачів та зростання популярності заходу", - сказано у повідомленні.

Захід пройде за адресою вул. Кн. Романа 1, "Львівська плітехніка" (19 навчальний корпус), 2 поверх, аудиторія № 208.

РОзпочнеться семінар 19 жовтня о 12.00. Більш детально ознайомитись із графіком та програмою можна тут.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!