У Львові презентують дорожню карту відновлення мозаїки магазину «Океан». Де подивитись

2531 0
Учасниками будуть Остап Патик, Василь Сивак та Юрій Островський.

У Львові презентують дорожню карту відновлення мозаїки магазину «Океан». Усіх охочих запрошують долучитися до презентації, яка відбудеться сьогодні, 30 серпня, у туристичному центрі на вул. Руській, 20.

Учасниками будуть:  Остап Патик – заслужений діяч мистецтв України, доцент кафедри дизайну (Національний лісотехнічний університет України), Василь Сивак – викладач кафедри сакрального мистецтва (Львівська національна академія мистецтв) та Юрій Островський – доцент кафедри реставрації творів мистецтва (Львівська національна академія мистецтв). Початок о 14:00.

Трансляція з презентації відбудеться наживо у ефірі Tvoemisto.tv. Її можна буде переглянути о 14:00 на сайті та Фейсбук-сторінці медіа-хабу. 

Партнерська публікація



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!