Політична реклама

Особливості безконтактної оплати: на крок ближче до е-квитка. Де подивитись

1583 0
Tvoemisto.tv вестиме стрім про переваги та особливості безконтактної оплати у транспорті Львова.
фото: naukova.com

фото: naukova.com

Компанія JetBeep у співпраці з EasyPay запустили інноваційний спосіб купівлі квитків у електротранспорті Львова за допомогою додатку EasyWallet UA. Так, мешканці міста вже користуються послугами додатку для безконтактної оплати проїзду в усьому електротранспорті міста.

EasyWallet UA використовує Bluetooth-технологію, що дозволяє провести автоматичну купівлю квитка. Поки на пристрої (телефоні, планшеті) ввімкнений Bluetooth, пасажир не потребує паперового квитка чи зчитування qr-коду. Телефон запропонує оплатити безконтактно тільки завдяки Bluetooth, оскільки технологія розпізнає пасажира в транспорті та за допомогою push-повідомлення просить підтвердити оплату.

Ініціатори впровадження інноваційного способу купівлі квитків наголошують на цій альтернативі готівковій оплаті, бо в умовах пандемії вона є не лише зручнішою, а й безпечнішою.

Tvoemisto.tv вестиме стрім про переваги та особливості безконтактної оплати у транспорті Львова завтра, об 11:00, на своїх ресурсах, зокрема у Фейбуку та на Ютюб-каналі.

Додамо, що реалізація безконтактної оплати в електротранспорті за допомогою додатку EasyWallet UA відбувається в межах проєкту «Наукова – розумний мікрорайон».  Також передбачають поширення такої оплати на інші види громадського транспорту з впровадженням у Львові електронного квитка.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!