У Львові презентують здобутки Львівської школи джазу

2210 1
У перший день ХІІІ Міжнародного етно-джазового фестивалю «Флюґери Львова», 1 травня, відбудеться презентація досягнень Львівської школи джазу та сучасної музики. Вихованці цього проекту вже декілька місяців займаються з провідними джазменами України та готові продемонструвати свої вміння.
фото: Львівська школа джазу

фото: Львівська школа джазу

Як обіцяють організатори, родзинкою перформансу стане поєднання виконання творів молодими музикантами із старшими джазменами — легендами львівського джазу. Загалом у концерті виступить 40 музикантів.

Читайте також: Фольклор і джаз. У Львові відбудеться фестиваль «Флюґери Львова»

За словами ідейного наставника школи та викладача, відомого барабанщика Ігора Гнідина, Львівська школа джазу та сучасної музики виступом своїх учнів хоче презентувати себе як осередок виховання нового покоління молодих джазових музикантів. Концепцією школи є розвиток львівського джазу та культури джазу загалом.

Нагадаємо, на початку травня у спеціально відведеному внутрішньому дворику Львівської Ратуші відбудеться етно-джазовий фестиваль «Флюґери Львова». Організатори триденного свята якісної музики анонсують участь у «Флюґерах» музикантів з Польщі, Норвегії, Німеччини, Угорщини, Ірландії та України (зокрема, з Криму та східноукраїнських міст). Фестиваль триватиме з 1 до 3 травня.

Додаткова інформація за телефоном: Ігор Гнідин (096) 7841417.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
29 Квітня, 2015 01:02
Майлс Девіс Джаз, як і будь-яка інша альтернативна музика - це завжди круто. Однак в "львівшькому" форматі все чомусь, як правило, обростає "рагулізмом". Інформація про організацію та її успіхи нагадує статтю з радянської стінгазети про гурток макраме в палаці піонерів...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!