У Львові презентують проєкт багатофункційного комплексу біля податкової

2760 0
Залишайте свої запитання у коментарях і отримайте відповіді на них у онлайн-розмові.
Візуалізація Еко Дім

Візуалізація Еко Дім

На вулиці Козельницькій, 4, поблизу студмістечка УКУ, хочуть побудувати багатофункційний комплекс із міжшкільним ресурсним центром, офісами, побутовими будівлями та житлом для працівників Академії наук України. Ділянка, на якій планується будівництво, перебуває у власності НАН України.

Інвестором проєкту стала компанія «Еко Дім». Львівська міська рада та Український католицький університет, що розташований безпосередньо біля ділянки майбутньої забудови, вимагали врахувати їх бачення розвитку цієї території.

Згодом усі три сторони підписали меморандум, у якому прописали подальші кроки щодо розвитку нині незабудованої ділянки. Наразі проєкт багатофункційного комплексу готують на розгляд виконавчого комітету ЛМР, аби отримати містобудівні умови та обмеження для будівництва.

Сьогодні, 8 липня, у Львові представлять новий проєкт забудови. Презентацію можна буде переглянути о 15:00 на сайті Tvoemisto.tv, а також на Ютуб і Фейсбук-сторінках.

Залишайте свої запитання у коментарях і отримайте відповіді на них у онлайн-розмові.

Запрошені учасники:

  • Мирослав Заплатинський – член наглядової ради компанії «Еко Дім»;
  • Данило Швець – архітектор проекту, керівник проектної організації «Швець та партнери»;
  • Антон Коломєйцев – головний архітектор Львова.

Додамо. що у будинку на вулиці Козельницькій, 4 розташовані три установи НАН України. Про наміри нового будівництва тут повідомили у 2018 році.

Партнерська публікація


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!