На Львівщині продовжують пошуки 14-річної школярки, яка зникла ще 10 грудня

1552 0
Припускають, що дівчинка могла податись до Харкова автостопом.
Фото: Поліція Львівщини

Фото: Поліція Львівщини

На Львівщині продовжують шукати 14-річну Віолетту Єрмілову, яка зникла ще 10 грудня. Про це Тvoemisto.tv повідомили у пресслужбі поліції Львівської області. Того дня вранці дівчина пішла до школи – з того часу інформації про її місце перебування немає.

Окрім правоохоронців пошуками дівчинки займається й пошуково-рятувальна волонтерська асоціація. Там припускають, що дівчинки у Львові вже немає, що вона рухається у Харків, ймовірно автостопом. Інформації про її місце перебування також нема, тому пошуки продовжують.

«В день, коли стало відомо про її зникнення, ми розповсюдили орієнтування, також і серед цілодобових крамниць. Пошуки продовжуються. Ми також розсилаємо інформацію по службах, по місцях, де вона може з’явитись. Є припущення, що вона рухається у Харків. Вона звідти родом. У Львові по камерах моніторять, ніде її не помічали», – розповів Тvoemisto.tv керівник пошуково-рятувальної волонтерської асоціації Олексій Геращенко.

Прикмети дівчини: 14 років, зріст – 160 см, середньої статури, волосся русяве, довге. Була одягнена у сірий светр, сіру хутряну безрукавку, темно-синій плащ, чорні чоботи, на голові – біла шапка з помпоном. Може мати з собою наплічник бордового та помаранчевого кольорів.

Усіх, хто володіє інформацією, що допоможе встановити місце перебування школярки, просять зголоситись на оперативну лінію 102 або у Самбірський відділ поліції. Або ж у пошуково-рятувальну волонтерську асоціацію за номером 097 697 2608.

Вікторія Савіцька



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!