У Львові продовжують реконструкцію Замарстинівського парку. Фото

2402 0
Зокрема, на ділянці зі сторони Щурата укладають бруківку, з боку входу від Ліцею №81 проводять каналізацію,
фото оксани луцко

фото оксани луцко

У Львові продовжують роботи з реконструкції Замарстинівського парку. Про це на сторінці в Фейсбуку повідомила авторка проєкту реконструкції Замарстинівського парку Оксана Луцко. Після третього тендеру підписали угоду між ЛКП «Зелений Львів» і корпорацією «Комунальник».

«Роботи з реконструкції парку активно продовжили виконувати, оскільки це ще погода дозволяє», - йдеться в повідомленні.

Читайте також: На перетині вулиць Кульпарківської та Героїв УПА збережуть сквер

Зокрема, на ділянці зі сторони Щурата укладають бруківку на вхідній частині, з боку входу від Ліцею №81 проводять каналізацію, а в районі дитячого майданчика та майбутнього амфітеатру робляться дренажні ями та водовідведення. Також там розпочали укладати доріжки з бруківки.

Нагадаємо, у 2016 році проект реконструкції Замарстинівського парку став одним із проектів-переможців Громадського бюджету. Автори проекту непокоїлися через неодноразове перенесення тендеру, оскільки затягували початок робіт, що мали завершити ще до кінця 2017 року. Однак переможця аукціону – корпорацію «Комунальник» – визначили у січні 2018 року та уклали з ним річну угоду. Навесні торік тут почали реконструкцію: розібрали доріжки та зрізали деякі дерева. Тоді на роботи виділили 3,9 млн гривень. 

Довідка

Замарстинівський парк закладали 1978 року. У вісімдесяті тут облаштували атракціони та дитячу залізницю, колесо огляду й дитячий майданчик. Занепадати парк почав ще за радянських часів. Із атракцій тут залишився оглядовий майданчик, із якого видно Високий Замок, та лавки, які поставили кілька років тому.

Фото Оксани Луцко


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!