На Львівщині прогнозують грозу та град

23596 0
Попереджають про погіршення погодних умов сьогодні та завтра.
фото: gazeta.lviv.ua

фото: gazeta.lviv.ua

Сьогодні та завтра, 9-10 червня, на Львівщині прогнозують грози, а місцями й град. Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Львівській області.

За повідомленням Львівського регіонального центру з гідрометеорології України, сьогодні, 9 червня, на території Львівської області у найближчу годину із збереженням до кінця доби місцями очікуються грози. Завтра, 10 червня, вдень грози, місцями град.

Читайте також: У Львові під час тривоги з'явилася яскрава веселка. Неймовірні фото

Мешканцям радять зважати на прогноз погоди та бути обачними. Зокрема, під час негоди не варто ходити під розлогими деревами, рекламними щитами, лініями електропередач і антенами, бо пориви вітру можуть їх пошкодити. Також радять відповідально ставитись до власного життя та життя своїх рідних і в разі небезпеки телефонувати до Служби порятунку 101.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!