У Львові прооперували екснардепа і військового Парасюка, що отримав травму під Сіверодонецьком

16806 0
Під час виконання бойового завдання він потрапив під вогонь ворожої артилерії на Сході України.
фото: володимир парасюк

фото: володимир парасюк

У Львові прооперували колишнього народного депутата Володимира Парасюка, який отримав травму під час бойових дій. Із початком повномасштабного вторгнення він воює у лавах Збройних Сил України.

Як повідомив військовий, під час виконання бойового завдання він потрапив під вогонь ворожої артилерії на Сході України, у районі населеного пункту Сіверодонецьк Луганської області. А вчора його прооперували у Першому ТМО Львова. За словами Парасюка, операція пройшла успішно.

Він висловив вдячність львівським лікарям, серед яких – хірург Гнат Герич, ортопед-травматолог Василь Рокита , анестезіолог Юрій Яськів тощо.

Читайте також: На війні з росією загинув солдат із Львівщини Роман Кулик

«Дякую за вашу велику працю. Ваша передова також не дає можливості нормально відпочити і спокійно поспати. Знаю, що були випадки, коли за день з фронту привозили по 70 наших хлопців і дівчат, і ви усіх рятували. Ви бережете нас, а ми бережемо Вас. Ми – одна команда, яка впевнено йде до нашої головної мрії і мети – перемоги!», – каже він.

Парасюк зазначив, що протягом періоду своєї реабілітації буде допомагати побратимам та шукати все, що потрібно, для звільнення України від ворога.  



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!