У Львові проведуть благодійний турнір з боксу на підтримку ЗСУ

1590 0
Збір коштів для ЗСУ проведуть під гаслом «Бокс заради Перемоги».
Фото: sport.ua

Фото: sport.ua

Цієї суботи, 11 червня, під час III кубку федерації боксу, що пройде у Львові, організують збір коштів для потреб Збройних Сил України. Турнір пройде під гаслом «Бокс заради перемоги». Про це повідомляє Відділення НОК України у Львівській області.

Читайте також: На Львівщині молодята віддали для ЗСУ подаровані 100 тисяч гривень

У межах турніру, який відбудеться у залі Академія боксу Андрія Котельника, що на вул. Щирецькій, 36, пройде 7 поєдинків. Битимуться: боксер Академія боксу Костянтин Довбищенко, чемпіонка Європи серед юніорок Кіра Макогоненко, львівські боксери Дмитро Куля, Данило Заморило, Богдан Градов. Початок о 16.00 год.

Нагадаємо, що у Львівському муніципальному мистецькому центрі провели благодійний аукціон на якому розігрували трофеї, здобуті у гарячих точках, – тубус рпг, уламки граду, каски, гільзи та інші артефакти, здобуті Збройними Силами України на полях перемоги. Загалом на аукціоні вдалось зібрати 205 510 грн. Виручені кошти скерують у благодійний фонд UAID для закупівлі необхідних речей на передову.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!