У Львові проведуть тиху ходу пам’яті за загиблими Героями Небесної Сотні

1370 0
На Меморіалі відбудеться молебень. Після молитви хор «Гомін» виконає «Плине кача».
Фото: Reuters

Фото: Reuters

У Львові 25 січня, о 18 год пройде «Тиха хода пам'яті», щоби вшанувати пам’ять перших загиблих Героїв Небесної Сотні Юрія Вербицького, Романа Сеника, Сергія Нігояна, Михайла Жизневського, Олександра Бадери. Подію організовують Музей Гідності у Львові і Студентське Братство.

Збір учасників ходи відбудеться на площі перед пам’ятником Тарасу Шевченку. Присутні зможуть запалити лампадку і колоною пройти до Меморіалу пам'яті Героїв Небесної Сотні.

Маршрут проходу колони виглядатиме так: Пам’ятник Т.Г. Шевченку  вул. Беринди  пл. Катедральна  пл. Ринок  вул Руська  вул. Винниченка  сквер на Валах  Меморіал пам’яті Героїв Небесної Сотні.

Колона рухатиметься тихо, без музичного супроводу та без вигуків. Участь у ході візьмуть Родини Героїв Небесної Сотні Львівщини, учасники Революції Гідності.

На Меморіалі пам’яті відбудеться молебень, який проведуть священнослужителі Гарнізонного храму святих апостолів Петра і Павла. Після молитви хор «Гомін» виконає «Плине кача» і Гімн України.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!