У Львові пройде молитовна хода римо-католиків. Чи перекриватимуть рух

2125 0
Хода триватиме з 9:30 до 11:00.
Фото: Духовна велич Львова

Фото: Духовна велич Львова

Завтра, 8 вересня, у Львові відбудеться молитовна хода з нагоди вшанування мощів блаженного Якова Стрепи. Про це повідомляє сайт Духовна велич Львова.

Ходу організовує Митрополича Курія Львівської Архідієцезії РКЦ. Хода вирушить о 9:30 від Костелу Святого Антонія за маршрутом:

вул. Личаківська 49а – пл. Митна – вул. Підвальна – вул. Руська – пл. Ринок – пл. Катедральна 1 (Катедральний Собор Внебовзяття ПДМ).

За маршрутом молитовної ходи можливе ситуативне перекриття руху. Захід триватиме до 11:00. За детальною інформацією можна звертатися за тел. (096) 319 39 82 (о. Славомір Зєліньскі).

Довідка

Блаженний Яків Стрепа (Strzemię; 1340, Краків – 21 жовтня 1409, Львів) – є покровителем Львівської дієцезії, релігійний діяч, Галицько-Львівський Архієпископ  (1391-1392), францисканець.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!