У Львові понищили сакури та платани, які висадили львів'яни . Відео

3964 0
В ніч з 15 на 16 лютого у Львові трапилась ДТП, під час якої водії на вул. Городоцькій зніс бетоні стовпи та два дерева, які росли на центральній алеї, та врізався в металеву огорожу на іншій стороні вулиці.
Фото: alex-shutyuk.livejournal.com

Фото: alex-shutyuk.livejournal.com

Як повідомляється на facebook-сторінці Патрульної поліції Львова, орієнтовно о 3:00 год, за словами очевидців, які надали відеозапис- підтвердження правоохоронцям, рухаючись вулицею Городоцькою автомобіль Mercedes- Benz перетнув центральну алею, зніс бетонні стовпи та два дерева і виїхавши на зустрічну врізався у металеву огорожу. Автомобіль одразу було передано в орієнтування. Патрульні наздогнали автомобіль на вулиці Вільній,17. Водій саме у цей момент намагався зняти номерні знаки зі свого транспортного засобу. Чоловік 1989 р.н. перебував у видимому стані алкогольного сп‘яніння. Від перевірки на стан алкогольного сп‘яніння водій відмовився. На нього складено три протоколи – за порушення правил дорожнього руху,які призвели до ДТП, за втечу з місця ДТП та керування автомобілем у нетверезому стані. Усі три протоколи водій підписав.

Кошти на дерева, які пошкодив водій, два роки тому збирали львів’яни самостійно, щоб озеленити вулицю. Активісти, які займалися цим процесом, зараз оцінюють суму збитків. За словами Олександри Сладкової, вони сподіваються, що винуватець аварії самостійно їх відшкодує. Відтак поки що активісти не планують збирати кошти на нові дерева.

Окрім цих двох дерев, були пошкодженні зелені насадження і на просп. Чорновола.

«Понищений платан на Чорновола, втрачена опора, раніше опори не раз піддавалися вандалізму, ще один платан зламали раніше. Ну і виявилося що з чотирьох іменних кленів, які ми висаджували спільно з ветеранами АТО на пам'ять про загиблих, один просто зламаний пополам. Це все дерева, на які скидались коштом мешканці», – зазначила Олександра Сладкова.

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!