У Львові розкажуть про етапи усиновлення та опіки над дітьми з притулків

2649 0
З нагоди Міжнародного дня усиновлення, Центр опіки сиріт проведе триденну програму ознайомлення з усіма етапами усиновлення та формами опіки над дітьми, які перебувають у притулку. Триватиме семінар з 28 по 30 вересня.
Фото: facebook.com, news.ugcc.ua, orphancenter.org.ua

Фото: facebook.com, news.ugcc.ua, orphancenter.org.ua

Акція має на меті просвітницьку діяльність, з метою зміщення акцентів з практики разових сезонних подарунків сиротам у бік їх постійного проводу, зокрема, не лише у час їх перебування в інтернаті, але й опісля – в часи студентських років та вже власного сімейного становлення, – йдеться на сайті Центру опіки сиріт.

28 вересня – доповідь на тему «Міф чи реальність?», на якій буде розглянуто страхи, турботи та переживання як з боку дітей, так і батьків.

29 вересня – «Життя в межах інтернату і поза ним».

30 вересня – представлення проекту «Одна Церква – одна дитина».

Заняття відбуватимуться у Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла (вул. Театральна, 11). Початок Божественної Літургії о 18:00 год, опісля, о 19:00 – представлення презентацій.

Контактна особа: о. Роман Прокопець, голова «Центру Опіки Сиріт», тел. 097 295 36 06.

Опублікував Ігор Саджениця



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!