На правах реклами

На Зеленій у Львові розпочали продаж квартир у новому ЖК. Візуалізація, ціни, характеристики

4274 0
Компанія Avalon Inc. повідомила про початок продажів у новій секції житлового комплексу Avalon Zelena Street. Розповідаємо основні факти про комплекс – як виглядатиме новобудова, які квартири запланували та фінансові умови покупки.
https://avalon-inc.com.ua/

https://avalon-inc.com.ua/

Avalon Zelena Street – сучасний житловий комплекс на Зеленій, 204, першу чергу якого планують здати в експлуатацію вже на початку жовтня. Тож частину комплексу – готовий внутрішній дворик, відпочинкові зони, дитячі та спортивні майданчики, – вже можна оглянути вживу. Що пропонують в новій секції будівництва?    

Архітектура та планування. Комплекс від Avalon Inc. виділяється сучасними фасадами з попереднім утепленням, в тому числі мінеральною ватою, а квартири спроектовані за принципом просторого планування – передбачає об'єднану кухню-вітальню, площа якої в цій секції – від 13,20 кв. м до 19,07 кв. м (залежно від квартири).

Площі квартир:

  • Із 1-ю спальнею: від 34,8 до 44 кв. м.
  • Із 2-ма спальнями: від 49 до 65 кв. м.
  • Із 3-ма спальнями: 73 кв. м.

Читайте також: Як зміниться простір на Топольній. Візуалізації

Ділова та відпочинкова функція. Перші поверхи новобудов відведені під комерційні приміщення: на етапі відкриття – магазини, ресторани, кав’ярні й інші заклади розважальної та сервісної інфраструктури та сучасний рекреаційний простір. Для слогану комплексу його автори обрали «територія абсолютного комфорту».

«Сам комплекс розташований у досить зручній локації – поруч школи, дитсадки, супермаркети, торгові і розважальні центри, але при цьому ми завжди передбачаємо для наших новобудов додаткові центри, що, з одного боку, створюють додаткову зручність для мешканців, а з іншого – додану вартість і самого місця через нові робочі місця та функції відпочинку і бізнесу», – розповідають в компанії Avalon Inc.

Локація. Розміщення комплексу зручне не тільки з огляду на інфраструктуру, але і плануванням комплексу – фактично він створює окремий мікроквартал, що забезпечує і затишність від шуму міста і зручну мобільність: поруч зупинки громадського транспорту і зручні виїзди для приватного авто. В комплексі передбачений паркінг із місцями як для традиційних авто, так і для електромобілів та велопарковку.

Читайте також: Як відбувається будівництво Avalon Zelena Street

Фінансові програми. Розтермінування оплати. Зараз на купівлю квартири діють спеціальні ціни початку продажів – від 15 300 грн/кв. м, що робить помешкання вигідним капіталовкладенням. При купівлі квартир також доступне розтермінування оплати до 15 місяців зі зручним першим внеском. Мінімальний перший внесок становить 10% вартості квартири.

Детальніше про можливі пропозиції розтермінування та актуальні об’єкти компанії можна дізнатися на сторінці компанії Avalon Inc. та офісах компанії: просп. Червоної Калини, 60, просп. В'ячеслава Чорновола, 18 (біля McDonald's), вул. Зелена, 204, або за телефоном: 0 800 500 055.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!