Політична реклама

У Львові розпочався X Тиждень моди

1538 0
У Львові стартував ювілейний X Lviv Fashion Week весна/літо 2013. Офіційне відкриття Львівського тижня моди відбулося учора презентацією виставки fashion-ілюстрацій польської художниці Maggie Piu Fashion Games.

У межах Lviv Fashion Week учора відбувся перший показ проекту OFF schedule. Свою колекцію представила дизайнерка Роксолана Новак.

А в палаці Потоцьких відбувся показ колекції реконструйованих історичних костюмів XIV-XIX ст. "Подорож у середньовіччя".

Сьогодні модні події матимуть продовження: у межах проекту OFF schedule свої колекції представлять Марина Ходанич, Оксана Трач, Ольга Рахметова, Надія Смолінська.

Нагадаємо, що покази ювілейного X Lviv Fashion Week весна/літо 2013 можна буде подивитись наживо 6-7 жовтня на порталі tvoemisto.tv.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!