У Львові школярів навчатимуть, як безпечно поводитися на дорогах

1264 0
Крім того, дітям роздадуть світловідбивачі та проведуть з ними флешмоб.

Завтра, 16 травня, у ліцеї №8, що на вулиці Підвальній, 2, для учнів молодших класів проведуть акцію в межах інформаційно-просвітницької кампанії «Безпечні дороги», ініційованої Tvoemisto.tv.

Спочатку патрульні Львова проведуть для дітей невеличку лекцію про те, як безпечно поводитися на дорогах, розкажуть їм про свою роботу, покажуть автомобіль. Далі дітям роздадуть браслети-світловідбивачі та пояснять, чому важливо ними користуватися. За умови сприятливої погоди з дітьми також проведуть флешмоб, під час якого вони матимуть стати так, щоб вийшло слово «Життя».

Початок акції заплановано на 12:00.

Нагадаємо, на Львівщині триває кампанія #Безпечні дороги, спрямована на безпеку дорожнього руху. Її розпочали наприкінці позаминулого року медіа-хаб «Твоє Місто» в співпраці з соціальною ініціативою УГКЦ «Хтось не зробить», Патрульною поліцією Львівщини. За підтримки соціально відповідального бізнесу, зокрема компанії «Арія Моторс», «Вухо.ком» та радіо-патнера кампанії — Радіо «Львівська Хвиля» провели цілий цикл соціально-інформаційних акцій та заходів, які дали позитивні результати. На закінчення 1 півріччя за даними статистики суттєво скоротилася кількість важких ДТП і вдвічі зменшилася кількість смертельних випадків в місті. Протягом літа кампанію #Безпечні дороги розширили на Львівську область.

«За підтримки партнерів та у співпраці з програмами Львівської обласної державної адміністрації ми розраховуємо на позитивну динаміку в межах області, що дасть можливість максимально задіяти всі фактори безпеки та реально зменшити кількість важких ДТП» — говорить Тарас Яценко, керівник медіа-хабу «Твоє Місто».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!