Політична реклама

У Львові шукають дворики для озеленення

1738 0
Львів’яни можуть зголошуватися до участі в конкурсі на благоустрій внутрішніх дворів «Наш дворик – це ми», який проводять управління охорони історичного середовища ЛМР та Німецьке товариство міжнародної співпраці GIZ у рамках проекту «Муніципальний розвиток та оновлення старої частини міста Львова».

Організатори продовжили прийом заяв до 4 квітня, повідомляє прес-служба Львівської мерії.

Метою проведення конкурсу є обрання від 1-3 внутрішніх дворів, де в рамках спільного фінансування буде проведено ряд робіт щодо благоустрою внутрішнього подвір’я.

Переможець конкурсу отримає фінансову підтримку на реалізацію проекту благоустрою дворику від Німецького товариства міжнародної співпраці GIZ.

Конкурс, як зауважує прес-служба міськради, проводиться на обмеженій території центральної частини Львова, роботи з облаштування внутрішніх дворів в жодному разі не передбачають замощення дворів під автостоянку, акцент ставиться на максимальному озелененні.

Для участі у конкурсі зі сторони мешканців необхідно:
зацікавленість та участь мешканців;
обов’язкова фінансова частка мешканців для виконання робіт;
подання мотиваційного листа з наведенням:
причини, мети та очікувань від даної співпраці по облаштуванню внутрішнього подвір’я;
опис спільно проведених робіт з покращення умов проживання у будинку;
листа-підтвердження  готовності мешканцями надавати підтримку та сприяння в процесі виконання робіт, підписаного 90% мешканців та визначення відповідального представника від мешканців.
подання пропозицій чи ідей від мешканців.

Мотиваційні листи просимо подати до 04.04.2014 в управління охорони історичного середовища Львівської міської ради за адресою: м. Львів, вул. Валова, 20, к. 11.

При виникненні запитань, слід телефонувати за номерами: 297 55 69 - Кузицька Ярина, 275 13 08 -  Оксана Олійник, Тетяна Балукова.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!