У Львові шукають керівника Антикорупційного бюро

2140 0
Національне антикорупційне бюро оголосило конкурс на обрання директора свого львівського територіального управління, в підпорядкуванні якого будуть 8 областей.
Фото: espreso.tv

Фото: espreso.tv

Відповідне розпорядження директора Бюро Артема Ситника (№427-р від 11 грудня) оприлюднено у понеділок на сайті НАБУ.

Повноваження директора Львівського теруправління Національного антикорупційного бюро будуть поширюватися на Львівську, Волинську, Закарпатську, Чернівецьку, Тернопільську, Івано-Франківську, Рівненську, Хмельницьку області.

Документи для участі у конкурсі слід надсилати впродовж наступних 15 днів на адресу: 03035, м. Київ, вул. Сурікова, 3, Національне антикорупційне бюро України, з позначенням на конверті «НАБУ» та посади, яку бажає зайняти особа.

Кандидати складатимуть кваліфікаційний іспит (тестування) та пройдуть співбесіду.

Згідно з законом «Про Національне антикорупційне бюро України», особа не може бути призначена на посаду в цю установу, зокрема, якщо вона: має судимість; позбавлена судом права обіймати певні посади чи займатися діяльністю, пов'язаною з виконанням функцій держави; не пройшла спеціальну перевірку; підпадає під закон «Про очищення влади»; не подала декларацію про доходи чи подала в ній неправдиві дані.

Також не візьмуть у НАБУ тих, хто впродовж останніх 5 років працював у підрозділах із боротьби з корупцією в органах прокуратури, МВС, Податкової міліції, СБУ, Військової служби правопорядку у ЗСУ та митних органах.

Джерело: Українська правда

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!